Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pátek 19.04.2024

Hlášení - pátek 19.04.2024



Informace MěÚ Štěpánov

 

Základní umělecká škola Žerotín, pobočka Štěpánov pořádá v pondělí 22. dubna od 17:30 hodin v kostele svaté Barbory ve Štěpánově JARNÍ KONCERT, na kterém vystoupí pěvecké sbory Bo Do a Andromeda pod vedením Hany Vyroubalové. Koncert začíná v 17:30 hodin a všichni jste srdečně zváni.

 

V pondělí 22. dubna, Vás zveme do kina ve Štěpánově na cestovatelskou show TAJE THAJSKA Z OPIČÍHO MĚSTA ZA KRÁLOVSKOU KOBROU. V pondělí večer se vydáme daleko na východ a pod dohledem Budhy Vám bude odhaleno kulturní i přírodní bohatství SEVERNÍHO THAJSKA. Začínáme v 18 hodin a všichni jste srdečně zváni.

 

V sobotu 20. dubna v 10 hodin a v 16 hodin zveme do kina ve Štěpánově malé i velké diváky na dobrodružnou rodinnou komedii Wonka. V sobotu večer od 19 hodin nabídne štěpánovské kino premiéru české komedie PRÁZDNINY S BROUČKEM. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Klub seniorů Štěpánov pořádá v sobotu 4. května 2024 od 14 hodin v sále sokolovny 15. Kloboukový bál. Bohatá tombola i občerstvení je zajištěno. K tanci a poslechu zahrají manželé Hesovi. Vstupné je 80 Kč a vstupenky si můžete rezervovat na telefonu 776 285 842. Na Vaši účast se těší senioři ze Štěpánova.

 

Pro naše město nabízí své služby kamenictví GAL. Je to kamenictví s dlouholetou tradicí a bude u nás přijímat objednávky na veškeré kamenické práce. Vše za výhodné ceny. Pro využití této akční nabídky, je NUTNÉ si sjednat přesný čas schůzky s kameníkem, který se právě pohybuje v okolí našeho města a to na jednoduchém telefonním čísle 777 888 332, číslo je platné po celý rok. Kamenictví GAL nabízí: nové pomníkové sestavy v žulovém provedení, broušení starých hrobů, kompletní služby v oboru kamenictví a restaurování a veškeré opravy a úpravy Vašeho hrobu, dnes se slevou až 30 %. Opakuji telefonní číslo na kameníka, které je platné po celý rok 777 888 332.

 

Libošský babinec Vás zve na pálení čarodějnic v sobotu 27. dubna od 16:00 hod na hřišti v Liboši. Připraven pestrý program pro děti – soutěže, malování na obličej, vyhlášení nejoriginálnější masky. O hudbu se postará DJ Krbec. Bohaté občerstvení zajištěno. Akce se koná za příznivého počasí. Těší se pořadatelé.

 

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané palivové dřevo tvrdé i měkké s JARNÍ SLEVOU a dopravou ZDARMA až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 nebo 50 cm a také štípané metrovky. Objednávejte na telefonním čísle 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

 

Opět nás čeká fotbalový víkend. V pátek 19.4. od 18 hodin hraje tým KZT Štěpánov utkání ligy malé kopané s týmem z Dlouhé Loučky. V sobotu 20.4. se hraje turnaj benjamínků od 9.30 hodin a od 16 hodin hostí naši muži v derby tým ze Štarnova. V neděli od 10 hodin se utkají naši mladší žáci s týmem z Dolan. Nakonec víkendu budou dorostenci mít za soupeře mužstvo Haňovic B se začátkem utkání ve 13.30 hodin. Stánek s občerstvením bude opět připraven. Na vaši návštěvu a povzbuzování se těší fotbalisté TJ Štěpánov.

 

RC Ententýna vás zve na Jarní stezku s 8 stanovišti tentokrát na nové trase, která začíná u MŠ Sídliště, pokračuje na ulici Nadjezdová, kolem kolejí, kostela sv. Barbory a je zakončena na hřišti u ZUŠ. Stezka pro vás bude připravena od čtvrtka 18. dubna do 1. května. Více informací na facebooku Rodinné centrum Ententýna Štěpánov.

 

Informujeme občany, že z důvodu stavebních prací na výstavbě cyklostezky dojde v termínu od 29. 4. 2024 do 29. 9. 2024 k částečné uzavírce silnice III/4468 v obci Štěpánov, místní část Moravská Huzová, Benátky.