Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - středa 21.02.2024

Hlášení - středa 21.02.2024



Informace MěÚ Štěpánov

 

Spolek žen Liboš Vás zve v pátek 1. března od 20 hodin do kulturního domu v Liboši na Babský maškarní ples. V průběhu večera proběhne soutěž o nejoriginálnější masku a o půlnoci losování cen. Zahraje hudební skupina Duo MaMi. Občerstvení bude zajištěno. Vstupné 100 Kč a masky 50 Kč. Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji na obecním úřadě v Liboši vždy v pracovní dobu. Více informací nebo rezervace vstupenek na telefonním čísle 737 70 2211.

 

Ve čtvrtek 22. února Vás zveme do kina ve Štěpánově na přednášku Dagmar Langové Detoxikace a očista těla jako prevence před nemocí aneb Jak v tomto procesu fungují byliny. Vstupné je dobrovolné a začínáme v 17:30.

 

V neděli 25. února od 16:00 hodin Vás zveme do kina ve Štěpánově na rodinnou pohádku Max a Mája: příběh lištiček. Tento příběh polárních lišek je důkazem a také inspirací i pro nás lidi, že láska dokáže překonat i tu nejchladnější bouři.

 

V sobotu a v neděli 24. a 25. února proběhne v Olomouci již tradiční prodejní výstava minerálů a šperků MINERAL-EXPO OLOMOUC. Výstava se bude konat na Střední škole polytechnické, na ulici Rooseveltova 79 v Olomouci. V sobotu to bude od 9 do 17 hodin a v neděli od 9 do 16 hodin. Všichni jste srdečně zváni do kouzelného světa kamenů a minerálů. Je připraven bohatý program pro celou rodinu.

 

Upozorňujeme občany, že z důvodu velkého nátoku vody z okolních polí  a vysoké hladiny spodní vody není možné v současné době udržet podjezd v Březcích zprovozněn. Na odstranění problému pracujeme. Děkujeme za pochopení.

 

Šibřinky se letos uskuteční v sobotu 9. března. Nejprve se děti mohou od 14 hodin těšit na dětský karneval SKŘÍTKOVÉ V LESE a od 20 hodin začíná maškarní karneval na téma VEČER PLNÝ KOUZEL. Hudbu k tanci i poslechu zajistí skupina  Pozdní sběr, připravena pro Vás bude tombola a občerstvení. Vstupné je 150 korun za místenku, v předprodeji se slevou. Místenky a vstupenky si můžete objednávat v restauraci Sokolovna u paní Hanky Bezděkové nebo formou sms na telefon 733 385 410. Srdečně zvou pořadatelé, TJ Sokol Štěpánov.