Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - čtvrtek 16.11.2023

Hlášení - čtvrtek 16.11.2023



    Informace MěÚ Štěpánov

 

Na ulici Březecká byl nalezen svazek klíčů. Bližší informace na městském úřadě.

 

Restaurace Sokolovna si Vás dovoluje pozvat ve dnech 8. a 9. prosince na řízkové hody a daňčí guláš. V nabídce bude řízek kančí, jelení, daňčí, pravý vídeňský z telecí kýty, smažený na přepuštěném másle. Nutná je rezervace na telefonu 603 244 784, nebo osobně v restauraci nejpozději do 6. prosince. Těší se na Vás personál Sokolovny.

 

Kruh přátel hudby Štěpánov vás zve na Adventní koncert, který se uskuteční v odsvěceném kostele sv. Barbory v sobotu 25. listopadu v 18 hodin. V průběhu koncertu uslyšíte hudbu významných barokních autorů Händela, Vivaldiho, Monteverdiho a dalších. Mezi účinkujícími vystoupí i tenorista Jan Ondrejka, rodák ze Štěpánova Březců, soprán bude zpívat jeho žena Alice Ondrejková. Jste srdečně zváni.

 

Ve čtvrtek od 12:40 do 13:00 u nákupního střediska Hruška bude firma z Jižní Moravy prodávat: brambory, cibuli, česnek, hrušky, jablka na uskladnění, zelí, květák, kapustu, další ovoce a zeleninu dle aktuální nabídky, fazole, med, ovocná vína, nakládanou zeleninu, bonbóny a čokolády. Firma také přijímá objednávky na brambory k zimnímu uskladnění a to na telefonním čísle: 736 127 257.

 

V sobotu 18. listopadu se od 16 hodin bude konat v hospodě na Hutích rozsvícení vánočního stromku. Těšit se můžete na cigáro z udírny, grilovaný bůček, vánoční punč pro dospělé i pro děti.  Všechny Vás srdečně zveme na příjemné sobotní odpoledne a těšíme se na Vaši návštěvu.

 

V neděli 19. listopadu od 16:00 hodin zveme do kina ve Štěpánově všechny malé i velké diváky na animovaný rodinný film Nina a ježkovo tajemství.  Tentýž den večer se můžete těšit na francouzské historické drama Králova milenka. Pokladna a bar kina budou otevřeny dvě hodiny před představením.

 

Osadní výbor Benátky ve spolupráci s TJ Sokol Štěpánov a za podpory města Vás zve na rozsvícení vánočního stromečku, které se uskuteční v sobotu 25. listopadu v areálu u rybníka v Benátkách. Od 16.00 pro Vás bude nachystané občerstvení v podobě vánočního punče, dětského punče a tradičních dobrot k zakousnutí (tlačenka, bránice, párek v rohlíku). Po setmění společně rozsvítíme stromeček, který naše ratolesti následně ozdobí. Těšíme se na vaši hojnou účast.

 

Město Štěpánov Vás zve na slavnostní Rozsvícení vánočního stromu. Akce bude probíhat v parku TGM v neděli 26. listopadu od 16 hodin. Těšit se můžete na dětský pěvecký sbor Pelčata, připraveno pro Vás bude i občerstvení v podobě punče, langošů, trdelníky a bramboráky. Součástí akce budou i prodejní stánky, dětský kolotoč a dílnička pro děti v přilehlém kině. Těšíme se na Vás.

 

 

Městská policie Štěpánov upozorňuje obyvatele místní části Březce, aby si občané této části dávali pozor na své čtyřnohé mazlíčky, protože se v této části Štěpánova objevují otrávené požerové návnady.

 

Vinařství Holánek přijede v sobotu 18. listopadu s pojízdnou vinotékou. Tento týden přiveze Vánoční krabičky se 6 druhy vín se slevou 25 %.  Sladká krabička bude za 860 Kč, mix za 810 Kč a suchá za 705 Kč. Vinotéka bude stát od 15:35 do 15:50 před nákupním střediskem Hruška.

 

Letos poslední možnost využít zdarma služby právníka Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný budete mít ve středu 29. listopadu od 15 do 17 hodin v kanceláři č. 6 v 1. patře MěÚ Štěpánov. Na schůzku s právníkem je nutné se objednat na telefonu 585 386 482.

 

Firma UNEX, jedna z předních firem v oboru strojírenství a slévárenství, hledá pro provozovnu v Uničově, nové zaměstnance do svých týmů. Především obráběče kovů, formíře, taviče, lakýrníky, svářeče a zámečníky. Pro více informací a přehled volných pozic navštivte stránky prace.unex.cz nebo volejte na číslo 604 545 554.