Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pátek 02.02.2024

Hlášení - pátek 02.02.2024



Informace MěÚ Štěpánov

 

FIRMA PRODÁVAJÍCÍ OBUV, KTERÁ K NÁM DOJÍŽDÍ JIŽ 20 LET, PŘIJEDE TAKÉ LETOS A TO V PONDĚLÍ 5. ÚNORA. U NÁKUPNÍHO STŘEDISKA HRUŠKA USKUTEČNÍ PRODEJNÍ AKCI S OBUVÍ PÁNSKOU, DÁMSKOU, DĚTSKOU I NADMĚRNOU VELIKOSTÍ. TĚŠIT SE NA SVÉHO PRODEJCE OBUVY MŮŽETE V PONDĚLÍ 5. ÚNORA OD 8 DO 15 HODIN.

 

Také v letošním roce máte možnost využít zdarma služby právníka Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný. Na schůzku s právníkem je nutné se objednat na telefonu 585 386 482. Nejbližší právní poradenství se uskuteční ve středu 21. února od 15 do 17 hodin v kanceláři č. 6 v 1. patře MěÚ Štěpánov.

 

Oznamujeme občanům, že podjezd v Březcích je opět zprovozněn a průjezdný.

 

Město Štěpánov, Kruh přátel hudby Štěpánov vás zve na koncert Ivan Klánský s rodinou, který se uskuteční již tuto sobotu 3. února v 16:00 hodin v sále kina Štěpánov. Uslyšíte vynikající sólisty: klavíristu profesora Ivana Klánského a jeho hudebně velmi nadané děti: Vladimíra Klánského - houslistu Epoque kvartetu, Lukáše Klánského - uznávaného klavíristu, Daniela Klánského – výborného basbarytonistu a Kláru Klánskou – velmi nadějnou houslistku. Ivan Klánský oslavil v loňském roce 75. narozeniny koncertem se svými dětmi v pražském Rudolfinu, a tak koncert ve Štěpánově je jeho volným pokračováním. Prof. Ivan Klánský je již legendou nejen mezi evropskými klavíristy a jeho děti, mladí umělci,  již nyní sklízí velké úspěchy na domácí i mezinárodní hudební scéně. Po vlastním koncertě budou mít zájemci možnost zhlédnout dokumentární film České televize o Ivanu Klánském, této vskutku výjimečné osobnosti české hudby a o jeho rodině. Film bude promítán v digitální kvalitě se zvukem Dolby Surround 7.1. Nenechte si ujít mimořádnou příležitost vidět a slyšet tuto obzvláště nadanou hudební rodinu! Přijďte v sobotu 3. února v 16 hodin do sálu kina Štěpánov a přesvědčte se sami! Jste srdečně zváni.

 

V pátek 16. února se koná Školní ples. Začátek je ve 20 hodin, hraje Sirius a vstupné je 200 Kč.

 

Vinařství Holánek přijede v sobotu s pojízdnou vinotékou. Tento týden přiveze polosladký Sauvignon za 140 Kč (běžně 180 Kč) a suchý Ryzlink rýnský jen za 150 Kč (běžně 200 Kč).Vinotéka bude stát od 15:35 do 15:50 před obchodem Hruška.

 

Hanácký skanzen v Příkazích Vás zve na akci Ostatke na Hané, která se bude konat tuto sobotu 3. února od 10:00 – 16:00 hodin. Můžete se těšit na masopustní veselí s předáním ostatkového práva, ostatkový průvod vesnicí, soutěž o nejlepší masku a ukázku pochovávání basy. Vystoupí dechová hudba Nákelanka. Prodej zabijačkových specialit. Těší se na Vás pořadatelé.

 

Starosta města svolává na úterý 13. února 2024 od 17 hodin do prostor Školní jídelny ZŠ Štěpánov 10. veřejné zasedání Zastupitelstva města Štěpánov.

 

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané palivové dřevo tvrdé i měkké za loňské ceny s dovozem až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 a 50 cm, v akci máme i suché dřevo k okamžitému topení a metrovky štípané.Objednávejte na telefonním čísle 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

 

Pod vedením vicemistrů světa jsou pro Vás připraveny TANEČNÍ PRO DOSPĚLÉ. Každou sobotu od 17. února od 19:30 do 21:15. Cena za osobu je 1.680 Kč a tato částka pokryje 8 lekcí. Přihlášky prosím předem na mail hanakoprivova @seznam.cz nebo na telefonní číslo 770 772 516. Můžu doporučit z vlastní zkušenosti, učitelé tance jsou opravdu výborní a ohleduplní k začátečníkům.

 

TOP drogerie Štěpánov nabízí jedy pro myši a potkany, super hrudkující kočkolit, krmení pro domácí mazlíčky. V nabídce máme široký sortiment zemin, včetně substrátu pro výsev. Těšíme se na Vaši návštěvu na Dolní ulici, obchod se nachází nedaleko kostela sv. Vavřince.

 

Pracovníci pokladny městského úřadu informují občany, že veškeré poplatky se budou vybírat až od 7. února 2024. Na pokladně bude možné platit hotově nebo kartou.