Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - středa 13.12.2023

Hlášení - středa 13.12.2023



Informace MěÚ Štěpánov

 

Ve čtvrtek od 11:20 do 11:40 u nákupního střediska Hruška bude firma z Jižní Moravy prodávat: brambory, cibuli, česnek, hrušky, jablka, zelí, květák, kapustu, další ovoce a zeleninu, vlašské ořechy, fazole, med, ovocná vína, nakládanou zeleninu, korbáčiky, bonbóny a čokolády. Prodejci také přijímají objednávky na brambory k zimnímu uskladnění na telefonním čísle 736 127 257.

 

Knihovna Štěpánov oznamuje čtenářům, že ve čtvrtek 14. 12. bude z provozních důvodů uzavřena. Děkujeme za pochopení!

 

Prodejna Agro-služby Štěpánov se sídlem v Liboši v areálu ZD nabízí košťata, lopaty, hrabla na sníh, nemrznoucí kapaliny do automobilů, autobaterie, autokosmetiku a pro děti hračky BRUDER a jiné. Těšíme se na Vás každý den od 7:00 do 15:00.

 

Prodej vánočních kaprů. Jako každý rok tak i letos se budou ve Štěpánově u "benzínky" prodávat kapři. Otevřeno bude ve čtvrtek a v pátek 21. a 22. prosince od 8 do 17 hodin a v sobotu 23. prosince od 8 do vyprodání. Amury a speciální požadavky objednávejte na telefonu 733 723 749.

 

V sobotu 16. prosince od 15 hodin jste zváni do areálu v Sokolské ulici ve Štěpánově na Spolkové punčování. Přichystán bude zvěřinový guláš, punč, horká čokoláda a další teplé nápoje. Součástí akce bude i prodejní adventní koutek.

 

V pátek 15. prosince od 19 hodin zveme hlavně velké diváky do kina ve Štěpánově na český film Tajemství a smysl života. Je naprosto neuvěřitelné, co se podařilo v českých podmínkách vytvořit. Co je smyslem života, co je láska, humor, strach a smrt? Je to všechno jen sen – probudíme se, vzpomeneme si? Na tyto a další otázky se snaží nalézt odpověď celovečerní film Petra Vachlera. Pokladna a bar kina budou otevřeny dvě hodiny před představením. V neděli 17. prosince od 16 hodin zveme do kina ve Štěpánově na novou slovenskou pohádku Perinbaba a dva světy. Těšíme se na Vás.

 

Upozorňujeme občany, že v úterý 19. prosince proběhne mimořádný svoz bioodpadu.

 

Základní umělecká škola Žerotín, pobočka Štěpánov Vás srdečně zve na adventní koncert. Ten se uskuteční ve čtvrtek 14. prosince od 17 hodin na sále ZUŠ ve Štěpánově.