Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - úterý 05.12.2023

Hlášení - úterý 05.12.2023



Informace MěÚ Štěpánov

 

Starosta města svolává na úterý 12. prosince 2023 od 17 hodin do prostor místního kina 9. veřejné zasedání Zastupitelstva města Štěpánov.

 

TJ Sokol Štěpánov a Kino Štěpánov  Vás zvou do parku TGM na adventní punčování. V neděli 10. prosince se na Vás těšíme v parku u kina od 15 do 18 hodin, vlastní hrníčky opět sebou, děkujeme.

 

V pátek 8. prosince od 19 hodin zveme pouze velké diváky do kina ve Štěpánově na Česko-Slovenské filmové drama JEJÍ TĚLO. Snímek je inspirovaný skutečným životním příběhem a promítneme ho ve verzi přístupné od 18 let.

 

Klub seniorů Štěpánov Vás zve na Vánoční jarmark, který se uskuteční v pátek 8. prosince od 10 do 18 hodin u knihovny v ulici Nádražní. Budete mít možnost nakoupit si dárky pro radost i na stromeček. Během akce bude zajištěno občerstvení – káva, punč, čaj, štrůdl a jiné. Těšíme se na vás.

 

V neděli 10. prosince Vás zveme na pohádku z kuchyně štěpánovského ochotnického divadelního souboru STĚK. Od 16 hodin na sále sokolovny se můžete těšit na pohádkový příběh o neobyčejném přátelství s názvem Čert na baterky. Těšíme se na plné hlediště, všichni jste srdečně zváni.

 

Útulek KAIRA ve spolupráci s městem Štěpánov a Městskou policií Štěpánov vás zvou na DEN OTEVŘENÝCH DVĚŘÍ. V sobotu 9. prosince od 15 hodin přijděte do prostor útulku ve dvoře za Hruškou. Připravený pro vás bude vánoční punč, káva, čaj a starostovské svařené víno. Těšíme se na vaši návštěvu.