Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - úterý 13.02.2024

Hlášení - úterý 13.02.2024



Informace MěÚ Štěpánov

 

Starosta města svolává na úterý 13. února 2024 od 17 hodin do prostor Školní jídelny ZŠ Štěpánov 10. veřejné zasedání Zastupitelstva města Štěpánov.

 

Tělocvičná jednota Sokol Žerotín pořádá ke 125. výročí trvání jednoty Sokolský ples. Je pro Vás připravena bohatá tombola,  vystoupení taneční skupiny ŠtěpDance. O muziku se bude starat DJ Mrož. Občerstvení zajištěno. V sobotu 24. února od 20 hodin na velkém sále v Žerotíně. Vstupné 150 Kč.

 

Fotbalisté z Moravské Huzové zvou své členy na Výroční členskou schůzi, která se koná v sobotu 17. února od 15 hodin v klubu  u Šopíka. Při této příležitosti se budou také vybírat členské příspěvky.

 

Vinařství Holánek přijede v sobotu s pojízdnou vinotékou. Tento týden přiveze polosladký Hibernal za 150 Kč (běžně 200 Kč) a polosuché Sylvánské zelené jen za 120 Kč (běžně 160 Kč). Vinotéka bude stát od 15:35 do 15:50 před nákupním střediskem Hruška.

 

Ve čtvrtek 15. února se koná výkup sběratelských předmětů v salónku restaurace Sokolovna ve Štěpánově, a to v době od 11 do 14 hodin. Tímto vás zveme na tuto akci, kde vykupujeme staré věci, jako jsou pánské náramkové hodinky, jdoucí i nejdoucí všech značek a typů, staré dobové pohlednice, fotografie, staré mince a bankovky, vojenské odznaky, všechny věci vojenského charakteru. Rovněž také vykupujeme a dobře zaplatíme zlomkové i zubní zlato, stříbrné šperky, zlaté mince, případně jiné výrobky ze zlata i stříbra. V neposlední řadě od vás rádi vykoupíme šperky s českými granáty a nebo z jantaru, staré nepoužívané fotoaparáty, hračky z osmdesátých let, staré dobové reklamní cedule a mnoho dalších dobových starých věcí. Vždy je nutné tyto věci přinést s sebou. Výplata peněz vždy po dohodě namístě v hotovosti. Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Také v letošním roce máte možnost využít zdarma služby právníka Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný. Na schůzku s právníkem je nutné se objednat na telefonu 585 386 482. Nejbližší právní poradenství se uskuteční ve středu 21. února od 15 do 17 hodin v kanceláři č. 6 v 1. patře MěÚ Štěpánov.

 

Pracovníci pokladny městského úřadu informují občany, že již nastal čas na platby místních poplatků. Na pokladně můžete zaplatit hotově nebo kartou. Těšíme se na Vás v provozní dobu pokladny v pondělí a ve středu od 8:00 do 11:30 a od 12:30 do 17:00 hodin.

 

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané palivové dřevo tvrdé i měkké za loňské ceny s dovozem až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 a 50 cm, v akci máme i suché dřevo k okamžitému topení a metrovky štípané. Objednávejte na telefonním čísle 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

 

V sobotu 17. února Vás srdečně zveme do kina ve Štěpánově na Valentýnský večer s filmem. Začínáme od 18 hodin, projekce filmu je naplánována na 19. hodinu. Těšit se můžete na irskou komedii RANDE NA OKO. Film Vám bude vyprávět příběh o jednom letním přátelství, rebelii a přijetí sama sebe v podání zakřiknutého Eddyho a nezávislé Amber.

 

V sobotu a v neděli 24. a 25. února proběhne v Olomouci již tradiční prodejní výstava minerálů a šperků MINERAL-EXPO OLOMOUC. Výstava se bude konat na Střední škole polytechnické, na ulici Rooseveltova 79 v Olomouci. V sobotu to bude od 9 do 17 hodin a v neděli od 9 do 16 hodin. Všichni jste srdečně zváni do kouzelného světa kamenů a minerálů. Je připraven bohatý program pro celou rodinu.

 

V pátek 16. února se koná Školní ples. Začátek je ve 20 hodin, hraje Sirius a vstupné je 200 Kč.