Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pátek 15.12.2023

Hlášení - pátek 15.12.2023



Informace MěÚ Štěpánov

 

Prodejna Agro-služby Štěpánov se sídlem v Liboši v areálu ZD nabízí košťata, lopaty, hrabla na sníh, nemrznoucí kapaliny do automobilů, autobaterie, autokosmetiku a pro děti hračky BRUDER a jiné. Těšíme se na Vás každý den od 7:00 do 15:00.

 

Prodej vánočních kaprů. Jako každý rok tak i letos se budou ve Štěpánově u "benzínky" prodávat kapři. Otevřeno bude ve čtvrtek a v pátek 21. a 22. prosince od 8 do 17 hodin a v sobotu 23. prosince od 8 do vyprodání. Amury a speciální požadavky objednávejte na telefonu 733 723 749.

 

V sobotu 16. prosince od 15 hodin jste zváni do areálu v Sokolské ulici ve Štěpánově na Spolkové punčování. Přichystán bude zvěřinový guláš, punč, horká čokoláda a další teplé nápoje. Součástí akce bude i prodejní adventní koutek.

 

V pátek 15. prosince od 19 hodin zveme hlavně velké diváky do kina ve Štěpánově na český film Tajemství a smysl života. Je naprosto neuvěřitelné, co se podařilo v českých podmínkách vytvořit. Co je smyslem života, co je láska, humor, strach a smrt? Je to všechno jen sen – probudíme se, vzpomeneme si? Na tyto a další otázky se snaží nalézt odpověď celovečerní film Petra Vachlera. Pokladna a bar kina budou otevřeny dvě hodiny před představením. V neděli 17. prosince od 16 hodin zveme do kina ve Štěpánově na novou slovenskou pohádku Perinbaba a dva světy. Těšíme se na Vás.

 

Upozorňujeme občany, že v úterý 19. prosince proběhne mimořádný svoz bioodpadu.