Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pondělí 18.12.2023

Hlášení - pondělí 18.12.2023



Informace MěÚ Štěpánov

 

Prodejna Agro-služby Štěpánov se sídlem v Liboši v areálu ZD nabízí košťata, lopaty, hrabla na sníh, nemrznoucí kapaliny do automobilů, autobaterie, autokosmetiku a pro děti hračky BRUDER a jiné. Těšíme se na Vás každý den od 7:00 do 15:00.

 

Prodej vánočních kaprů. Jako každý rok tak i letos se budou ve Štěpánově u "benzínky" prodávat kapři. Otevřeno bude ve čtvrtek a v pátek 21. a 22. prosince od 8 do 17 hodin a v sobotu 23. prosince od 8 do vyprodání. Amury a speciální požadavky objednávejte na telefonu 733 723 749.

 

V sobotu 23. prosince zveme na tradiční vítání Štědrého dne! Tento rok se můžete těšit na výstavu kostýmů z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci zapůjčených Filmovým studiem Barrandov, soutěž o nejlepší vánočku a další překvapení. Otevíráme v 17 hodin, projekce začne v 18:30 hodin a zůstaneme, dokud všechno nesníme a nevypijeme.

 

Knihovna Štěpánov oznamuje čtenářům, že bude do konce roku z provozních důvodu uzavřena.  Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás v novém roce.

 

Sbor dobrovolných hasičů Stádlo Vás zve v pátek 29. prosince na tradiční STÁDELSKÝ ŠPACÍR. Sraz bude ve 14 hodin ve Stádle na hřišti. Drobné občerstvení zajištěno, a budete mít možnost opéct si vlastní špekáček. Kromě putování krajinou bude na programu také promítání filmu pro děti. Přebytky vánočního cukroví můžete přinést s sebou. Těsíme se na Vás.

 

Před městským úřadem byla nalezena bílá sportovní bota značky Nike. Kdo ji postrádá, ať se přihlásí na podatelně městského úřadu.

 

Město Štěpánov, Kruh přátel hudby srdečně zvou v úterý 19. prosince od 18 hodin do chrámu sv. Prokopa Sázavského na koncert Chvíle pro koledy. Pod vedením sbormistryně Ester Pelcové vystoupí sbor města Štěpánov Cantabile a Dětský pěvecký sbor Pelčata. Hrníčky na benefiční punč si vezměte s sebou!

 

Firma GALASOL PRO S.R.O. OLOMOUC nabízí chlazené kuřecí maso. Kuřecí stehna 63 Kč za kilogram, Kuřecí křídla s hrudí 42 Kč za kg, kuřecí prsa 118 Kč za kg a kuřecí steak bez kůže 118 Kč za kg. Prodej bude probíhat v úterý 19. prosince od 12:00 do 12:10 u nákupního střediska Hruška. V případě zájmu bude pravidelný prodej každých 14 dní. Telefon na prodejce je 739 094 236.

 

Upozorňujeme občany, že ve středu 27. prosince bude městský úřad otevřen od 8 do 15 hodin. Dále upozorňujeme občany, že poslední směna před svátky ve sběrném dvoře bude ve středu 20. prosince a poslední zákazník bude obsloužen v 17:30 hodin.   První směna a klasický provoz začne od 3. ledna.

 

Rodinné centrum Ententýna si pro vás připravilo zábavnou adventní stezku s úkoly. Stezka je dlouhá cca 1,2 km, je značená, má 8 stanovišť a bude připravená od 18. do 31. prosince. Stezka vede z ulice Dolní (naproti benzínky) -přes Hrušku - zahradnictví Návrat a zpět - Základní škola - AlzaBox u Hrušky a končí v ulici Spojovací. Z obálky si vezměte tužku a papír a můžete začít. Prosíme, tužky po splnění úkolů vraťte zpět. Příjemnou zimní zábavu přeje Ententýna rodinné centrum.