Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pátek 24.11.2023

Hlášení - pátek 24.11.2023



Informace MěÚ Štěpánov

 

Prosíme účastníky nedělního rozsvícení vánočního stromu v parku u kina, především tedy ty, kteří si budou chtít dát svařák nebo punč, aby si sebou na něj přinesli oblíbený hrníček.

 

Starosta města Vás zve ve čtvrtek 30. listopadu od 19 hodin na Výroční setkání občanů. Na programu bude vystoupení pěveckého sboru města Štěpánov Cantabile, vyhodnocení fotosoutěže, ocenění občanů, představení projektů města a diskuze s občany. Všichni jste srdečně zváni.

 

Restaurace Sokolovna si Vás dovoluje pozvat ve dnech 8. a 9. prosince na řízkové hody a daňčí guláš. V nabídce bude řízek kančí, jelení, daňčí, pravý vídeňský z telecí kýty, smažený na přepuštěném másle. Nutná je rezervace na telefonu 603 244 784, nebo osobně v restauraci nejpozději do 6. prosince. Těší se na Vás personál Sokolovny.

 

Letos poslední možnost využít zdarma služby právníka Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný budete mít ve středu 29. listopadu od 15 do 17 hodin v kanceláři č. 6 v 1. patře MěÚ Štěpánov. Na schůzku s právníkem je nutné se objednat na telefonu 585 386 482.

 

Firma UNEX, jedna z předních firem v oboru strojírenství a slévárenství, hledá pro provozovnu v Uničově, nové zaměstnance do svých týmů. Především obráběče kovů, formíře, taviče, lakýrníky, svářeče a zámečníky. Pro více informací a přehled volných pozic navštivte stránky prace.unex.cz nebo volejte na číslo 604 545 554.

 

Sigmundova střední škola strojírenská, Lutín oznamuje žákům devátých tříd základních škol a jejich rodičům, že v úterý 28.11.2023 se od 9:00 do 18:00 hodin koná „1. Den otevřených dveří“. Vedení školy co nejsrdečněji zve všechny zájemce k prohlídce školy, dílen a domova mládeže. „2. Den otevřených dveří“ se bude konat v sobotu 02.12.2023 od 8:00 do 13:00 hodin.

 

Osadní výbor Benátky ve spolupráci s TJ Sokol Štěpánov a za podpory města Vás zve na rozsvícení vánočního stromečku, které se uskuteční v sobotu 25. listopadu v areálu u rybníka v Benátkách. Od 16.00 pro Vás bude nachystané občerstvení v podobě vánočního punče, dětského punče a tradičních dobrot k zakousnutí (tlačenka, bránice, párek v rohlíku). Po setmění společně rozsvítíme stromeček, který naše ratolesti následně ozdobí. Těšíme se na vaši hojnou účast.

 

Město Štěpánov Vás zve na slavnostní Rozsvícení vánočního stromu. Akce bude probíhat v parku TGM v neděli 26. listopadu od 16 hodin. Těšit se můžete na dětský pěvecký sbor Pelčata, připraveno pro Vás bude i občerstvení v podobě punče, langošů, trdelníky a bramboráky. Součástí akce budou i prodejní stánky, dětský kolotoč a dílnička pro děti v přilehlém kině. Těšíme se na Vás.

 

Kruh přátel hudby Štěpánov vás zve na Adventní koncert, který se uskuteční v odsvěceném kostele sv. Barbory v sobotu 25. listopadu v 18 hodin. V průběhu koncertu uslyšíte hudbu významných barokních autorů Händela, Vivaldiho, Monteverdiho a dalších. Mezi účinkujícími vystoupí i tenorista Jan Ondrejka, rodák ze Štěpánova Březců, soprán bude zpívat jeho žena Alice Ondrejková. Jste srdečně zváni.

 

V pátek 24. listopadu Vás zveme do kina ve Štěpánově na hudební lahůdku v podobě pásma výhradně muzikálových melodií s názvem LETEM MUZIKÁLOVÝM SVĚTEM. Spojujícím tématem tohoto představení v krásné scéně a divadelních kostýmech je tentokrát cestování! Pomocí hudby se tak přeneseme do Londýna, Paříže, Maďarska, New Yorku či mezi indiány. Na své si tak přijde nejen milovníci hudby, ale i vášniví cestovatelé. Začínáme v pátek v 19 hodin a těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Posledních pár volných míst na sobotní vystoupení Zdeňka Izera v kině ve Štěpánově. Vstupenky si můžete objednat pouze on-line, přes internet. Odkaz na aktuální představení tohoto skvělého baviče a na koupi vstupenek najdete na jeho webových stránkách zdenek-izer.cz.