Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pondělí 27.11.2023

Hlášení - pondělí 27.11.2023



    Informace MěÚ Štěpánov

 

TJ Sokol Štěpánov a Kino Štěpánov  Vás zvou do parku TGM na adventní punčování. V neděli 3. prosince se na Vás těšíme v parku u kina od 15 do 18 hodin, vlastní hrníčky opět sebou, děkujeme.

 

V neděli 3. prosince od 16 hodin zveme malé i velké diváky do kina ve Štěpánově na animovaný rodinný film Tonda, Slávka a kouzelné světlo. V 18 hodin nabídneme historické životopisné drama Golda: Železná lady Izraele.

 

VHS Sitka oznamuje občanům, že ve dnech od 1. do 7. prosince bude provádět odečty vodoměrů ve Štěpánově a jeho místních částech. Stav vodoměrů je možné zanechat na vratech a u vstupu do domu.

 

Starosta města Vás zve ve čtvrtek 30. listopadu od 19 hodin na Výroční setkání občanů. Na programu bude vystoupení pěveckého sboru města Štěpánov Cantabile, vyhodnocení fotosoutěže, ocenění občanů, představení projektů města a diskuze s občany. Všichni jste srdečně zváni.

 

Restaurace Sokolovna si Vás dovoluje pozvat ve dnech 8. a 9. prosince na řízkové hody a daňčí guláš. V nabídce bude řízek kančí, jelení, daňčí, pravý vídeňský z telecí kýty, smažený na přepuštěném másle. Nutná je rezervace na telefonu 603 244 784, nebo osobně v restauraci nejpozději do 6. prosince. Těší se na Vás personál Sokolovny.

 

Letos poslední možnost využít zdarma služby právníka Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný budete mít ve středu 29. listopadu od 15 do 17 hodin v kanceláři č. 6 v 1. patře MěÚ Štěpánov. Na schůzku s právníkem je nutné se objednat na telefonu 585 386 482.