Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - pondělí 11.03.2024

Hlášení - pondělí 11.03.2024



Informace MěÚ Štěpánov

 

Restaurace Sokolovna Vás zve na Josefovské posezení. V sobotu 16. března se na Vás těší od 19 hodin DJ Krbec a personál Sokolovny.

 

V neděli 17. března Vás zveme na pohádku z kuchyně štěpánovského ochotnického divadelního souboru STĚK. Od 15 hodin na sále sokolovny se můžete těšit na pohádkový příběh o neobyčejném přátelství s názvem Čert na baterky. Kouzelné jeviště se těší na plné hlediště, všichni jste srdečně zváni.

 

Také v březnu budete mít možnost využít zdarma služby právníka Advokátní kanceláře Ritter-Šťastný. Na schůzku s právníkem je nutné se objednat na telefonu 585 386 482. Nejbližší právní poradenství se uskuteční ve středu 20. března od 15 do 17 hodin v kanceláři č. 6 v 1. patře MěÚ Štěpánov.

 

Fotbalisti TJ Štěpánov zvou své fanoušky a příznivce na první mistrovské utkání mužů, které se uskuteční v sobotu 16.3. od 14.30 a soupeřem nám bude tým ze Šumvaldu. Dále zveme fanoušky v případě dobrého počasí na fotbal i v neděli 17.3. od 14.00, kdy se utká dorost TJ Štěpánov  s muži Sokola Hnojice. Těšíme se na vaši účast. Fotbalisti TJ Štěpánov".

 

Knihovna Štěpánov oznamuje, že z důvodu nemoci přednášející se zítřejší přednáška Žena ve své síle nekoná. Termín akce se přesouvá na pondělí 18. 3. 2024. Za případné komplikace se omlouváme a těšíme se na Vás.

 

Rodinné centrum Ententýna pořádá v úterý 19. března od 15 do 18 hodin v areálu chovatelů SWAP jarního a letního dětského oblečení, obuvi, hraček a potřeb pro malé i velké děti. Ve čtvrtek 21. března vás zveme od 15 do 18 hodin opět do areálu chovatelů na SWAP jarního a letního oblečení, obuvi a doplňků pro dospělé, nově pokojových rostlin a kuchyňských potřeb. Na tyto výměnné bazárky přinášejte věci v dobrém stavu a v takové kvalitě, v jaké byste si nějaké jiné rádi odnesli. Pokud nemáte nic na výměnu, nevadí, přijďte si také vybrat cokoliv, co vám padne do oka. Vstupné je 50 Kč. Více informací naleznete na letácích.

 

Klub seniorů Štěpánov Vás srdečně zve na Velikonoční výstavu, která se bude konat od čtvrtka 14. března do neděle 17. března. Ve čtvrtek a v pátek od 9 do 17 hodin a o víkendu od 10 do 17 hodin. Výstava se uskuteční v areálu chovatelů ve Štěpánově. Děti si budou moci vyzkoušet svoji kreativní zručnost a vyrobený velikonoční dekor si ponechat. Těšíme se na Vás, senioři Štěpánov.

 

Firma Nikol Drůbež bude v úterý 12. března v Moravské Huzové od 12:00 u potravin, ve Štěpánově od 12:15 u Sokolovny, v Benátkách od 12:30 u rybníka a v Březcích od 12:45 do 13:00 u zámečku (kontejneru) nabízet k prodeji chovné kohouty, kuřice různých barev, roční slepice, krmné směsi a vitamíny.