Horní menu

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Město > Hlášení rozhlasu > Hlášení - středa 29.11.2023

Hlášení - středa 29.11.2023



    Informace MěÚ Štěpánov

 

Spolek Impuls Moravská Huzová srdečně zve malé i velké na slavnostní rozsvícení vánočního stromečku v Moravské Huzové. Stromeček rozsvítíme v pátek 1.12.2023 v 17 hodin. Těšit se můžete na vystoupení dětí z mateřské školy, trubače  a v neposlední řadě nám zazpívá finalista superstar Martin Šafařík. Připravený pro Vás bude tradiční huzovský punč a dobroty z grilu. Rolničky, zvonečky a hrníčky na punč s sebou. Těšíme se na Vás.

 

V neděli 3. prosince v 17 hodin proběhne v Březcích u Kříže Rozsvícení vánočního stromu. Bude připraveno svařené víno, hrníčky sebou. Prosíme šikovné hospodyňky o připravení něčeho slaného či sladkého. Další setkání spoluobčanů u vánočního stromu bude také v neděli 10. a 17. prosince, vždy od 17:00 hodin.

 

Hanácký skanzen v Příkazích Vás zve na akci Hanácké Vánoce, která se bude konat tuto sobotu 2. prosince od 10:00 – 16:00 hodin. Můžete se těšit na hanácký štědrovečerní stůl, pečení a zdobení perníčků, házení střevícem a pouštění lodiček. Ve 13:30 vystoupí národopisný soubor Pantla. Občerstvení zajištěno. Těší se na Vás pořadatelé.

 

TJ Sokol Štěpánov a Kino Štěpánov  Vás zvou do parku TGM na adventní punčování. V neděli 3. prosince se na Vás těšíme v parku u kina od 15 do 18 hodin, vlastní hrníčky opět sebou, děkujeme.

 

V neděli 3. prosince od 16 hodin zveme malé i velké diváky do kina ve Štěpánově na animovaný rodinný film Tonda, Slávka a kouzelné světlo. V 18 hodin nabídneme historické životopisné drama Golda: Železná lady Izraele.

 

VHS Sitka oznamuje občanům, že ve dnech od 1. do 7. prosince bude provádět odečty vodoměrů ve Štěpánově a jeho místních částech. Stav vodoměrů je možné zanechat na vratech a u vstupu do domu.

 

Starosta města Vás zve ve čtvrtek 30. listopadu od 19 hodin na Výroční setkání občanů. Na programu bude vystoupení pěveckého sboru města Štěpánov Cantabile, vyhodnocení fotosoutěže, ocenění občanů, představení projektů města a diskuze s občany. Všichni jste srdečně zváni.

 

Restaurace Sokolovna si Vás dovoluje pozvat ve dnech 8. a 9. prosince na řízkové hody a daňčí guláš. V nabídce bude řízek kančí, jelení, daňčí, pravý vídeňský z telecí kýty, smažený na přepuštěném másle. Nutná je rezervace na telefonu 603 244 784, nebo osobně v restauraci nejpozději do 6. prosince. Těší se na Vás personál Sokolovny.

 

Firma UNEX, jedna z předních firem v oboru strojírenství a slévárenství, hledá pro provozovnu v Uničově, nové zaměstnance do svých týmů. Především obráběče kovů, formíře, taviče, lakýrníky, svářeče a zámečníky. Pro více informací a přehled volných pozic navštivte stránky prace.unex.cz nebo volejte na číslo 604 545 554.

 

Sigmundova střední škola strojírenská, Lutín oznamuje žákům devátých tříd základních škol a jejich rodičům, že v úterý 28.11.2023 se od 9:00 do 18:00 hodin koná „1. Den otevřených dveří“. Vedení školy co nejsrdečněji zve všechny zájemce k prohlídce školy, dílen a domova mládeže. „2. Den otevřených dveří“ se bude konat v sobotu 02.12.2023 od 8:00 do 13:00 hodin.